در طی برگزاری فینال لیگ قهرمانان اروپا در شهر کاردیف منطقهی ولز، پلیس بریتانیا برای جلوگیری از ورود آشوبگران به استادیوم، دست به دامن سیستم تشخیص چهره شد. این سیستم از یک پایگاه دادهی متشکل از ۵۰۰ هزار عکس از افراد خاطی بهره میبرد. تقریبا یک سال بعد، روزنامهی گاردین گزارش داده که این سیستم ۲۴۷۰ نفر را بهعنوان آشوبگر شناسایی کرده و این در حالی است که تنها ۱۷۳ نفر را درست تشخیص داده است.
پلیس ولز در مورد این موضوع گفته که هرچند این سیستم در ابتدا میزان خطای بسیار بالایی داشته، ولی در طی ۹ ماه گذشته از طریق این سیستم تشخیص چهره موفق شدهاند ۴۵۰ مجرم را دستگیر کنند. این سیستم از طریق دوربینهای مداربسته کار خود را انجام میدهد و اگر فردی را بهعنوان مجرم تشخیص دهد، این موضوع یا با چشمپوشی افسر مربوط مواجه میشود یا اینکه پلیسی را برای سوال و جواب به سمت فرد مذکور میفرستند. پلیس ولز اعلام کرده که این فرایند منجر به عدم دستگیری در هنگام تشخیصهای اشتباه میشود و سخنگوی آن در نهایت گفته که هیچ سیستم تشخیص چهرهای دقت صددرصدی ندارد و عملکرد چنین سیستمهایی معمولا به مرور زمان بهتر میشود.
با وجود این درصد خطای بالا، پلیس ولز اذعان کرده که مزیت این سیستم از معایب آن بیشتر است و همچنان به استفاده از آن ادامه میدهند. در سرتاسر جهان استفاده از چنین سیستمهایی روزبهروز بیشتر از گذشته میشود و همین موضوع، نگرانی گروههای حامی حفظ حریم خصوصی شهروندان را در پی داشته است. به همین خاطر تعدادی از این گروهها میخواهند در ماه آینده اعتراض خود را به گوش پارلمان بریتانیا برسانند.